Тетяна Навка розповіла, як стала нареченою речника Путіна

Тетяна Навка розповіла, як стала нареченою речника Путіна

Олімпійська чемпіонка з танців на льоду Тетяна Навка вперше розповіла про роман із прес-секретарем президента Росії Володимира Путіна — Дмитром Пєсковим.

Джерело: Відомості

Напередодні весілля, яке вона нещодавно анонсувала, спортсменка дала розгорнуте інтерв'ю виданню «Tatler».

Навка заявила, що спершу Пєсков їй навіть не подобався. Та згодом, попри наявність у речника Путіна дружини і дітей, парочка таки почала зустрічатися.

«Все сталося дивно — бо цього не повинно було бути. Правда, не повинно. Я довго опиралася, розуміючи складність ситуації: там сім'я, троє дітей, і взагалі все це жахливо. Якщо чесно, мені він спочатку навіть не сподобався. Ну спілкувалися, сходили пару раз в ресторан, я думала: «Ні, просто друзі», — згадує Тетяна.

Проте Дмитро, чи як лагідного його кличе кохана — Мітя, виявився наполегливим: «Але він молодець — узяв елегантністю і наполегливістю. Якось хитро все зробив. Начебто залицявся, а ніби й ні. Начебто говорив, що ми будемо разом, а я його рік Дмитром Сергійовичем на ви називала. Ніяк не могла переступити цю межу, тільки ви...».

«Не телефонувала і не брала слухавку. А він примудрявся знаходити мене через друзів. І домігся свого. І правильно — не можна було брати мене нахрапом, ну ніяк не можна», — додала фігуристка, яка нині вже має дитину від Пєскова.

Зараз Тетяна, якій, схоже, дали «зелене світло» у Кремлі, хоче розповісти усьому світові про своє щастя.

«Мені здається, наші почуття сьогодні настільки сильні, що й слова не потрібні.. Коли ми удвох — ви вже вибачте за банальність — квіти розпускаються, сонце сяє і всі до нас тягнуться. Пари, які ніколи не танцювали і не обіймалися, раптом починають відкрито демонструвати ніжність одне до одного. Якесь світіння навколо», — захоплено заявила Навка.

«Навіть Надюша наша народилася з посмішкою на обличчі. Я уявити не могла, що поруч зі мною може бути такий чоловік. Нам комфортно у всьому», — додала жінка.

Тетяна наголосила, що її наречений «людина з маніакальною педантичністю».

«Якщо стілець інакше повернути або у вітальні з'явилася нова свічка, неодмінно помітить. Він багато років поспіль купує одну і ту ж модель черевиків. Звик, що його піджаки висять у встановленому порядку. Ви ж розумієте, навіть при наявності в будинку помічників, все не передбачиш», — зауважила вона.

Як відомо, весілля Пєскова із спортстменкою призначене на 1 серпня в Сочі. Торжество триватиме не один день і з купою VIP-гостей.

Для прес-секретаря Путіна це вже буде третій шлюб. Першою дружиною Пєскова була онука радянського полководця Анастасія Будьоннова. Вона народила Дмитру сина Миколу.

Вдруге Пєсков сходив під вінець у 1994 році. Його обраницею стала донька дипломатів Катерина Солоцинська. У цьому шлюбі народилося трійко дітей — донька Єлизавета і сини Мік і Дені.

Подружжя розлучилося у 2012 році. За словами екс-дружини Пєскова, причиною стала зрада чоловіка.

Loading...