У Слов’янську «накрили» будинок розпусти

Правоохоронці ліквідували у Слов’янську будинок розпусти, який працював під прикриттям сауни.

Джерело: Відомості

Про це повідомили в прес-службі ГУМВС України в Донецькій області.

Як повідомляється, четверо осіб створили та протягом тривалого часу утримували місце розпусти та займалися сутенерством. Зловмисники відкрили публічний будинок у розважальному комплексі та замаскували його під сауну. Власником закладу був безробітний 39-річний мешканець Слов’янська.

У закладі були обладнані спеціальні кімнати для надання інтимних послуг. Там постійно перебували 3-4 дівчини за викликом. Їх підбором займалася спільниця організатора групи, 32-річна місцева мешканка. Вона також приймала замовлення від клієнтів за контактними телефонами.

Сутенери залучили до злочинної діяльності двох жінок, 38 та 65 років, які позмінно працювали адміністраторами «сауни». Вони зустрічали «гостей», ознайомлювали їх з прейскурантом, отримували гроші за послуги. Заклад працював цілодобово.

Вартість однієї години сексуальних послуг становила 500 грн. Половину з них отримувала дівчина, решту забирали сутенери. Розрахунок з дівчатами проводився після кожної зміни.

Протиправну діяльність сутенерів правоохоронці документували кілька місяців. Були встановлені всі учасники та обов’язки кожного з них. Речові докази вилучено.

Усі учасники злочинної групи притягуються до кримінальної відповідальності за ч.2 ст. 303 «Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією» КК України. Зловмисникам загрожує від 4 до 7 років позбавлення волі.

Loading...