На Волині судитимуть держслужбовців за грошові махінації

На Волині судитимуть держслужбовців за грошові махінації

​Обвинувальний акт щодо трьох службових осіб одного із районних секторів Управління Державної міграційної служби в області та одного працівника філії Державного підприємства «Документ» скерували до Луцького міськрайонного суду.

Джерело: Відомості

Слідчий відділ прокуратури Волинської області завершив досудове розслідування у кримінальному провадженні.

Про це повідомили у прес-службі відомства.

Як стало відомо, посадовці налагодили незаконну схему заволодіння коштами громадян, які зверталися у міграційну службу із заявами про оформлення паспортів та видачу довідок про реєстрацію місця проживання.

Зловживаючи довірою людей, зловмисники завищували вартість виготовлення і видачі запитуваних документів. Сплачені громадянами кошти понад втсановлені тарифи вони забирали собі.

Крім того, стосовно ще однієї посадової особи указаного підрозділу міграційної служби до суду було скеровано обвинувальний акт, згідно з яким посадовця обвинувачено в одержані неправомірної вигоди за непритягнення громадян до адміністративної відповідальності й пришвидшення оформлення документів для виїзду за кордон, а також у використанні ним влади і службового становища всупереч інтересам служби.

Loading...