ЗМІ пліткують про намір Джорджа Клуні найближчим часом стати батьком

ЗМІ пліткують про намір Джорджа Клуні найближчим часом стати батьком

Іноземні ЗМІ повідомили, що 54-річний Джордж Клуні готується вперше стати батьком.

Джерело: Відомості

За словами близьких друзів пари, актор і його дружина Амаль вирішили народити малюка і активно працюють над цим.

За чутками, подружжя так довго зволікало з розширенням сім'ї, тому що обоє були дуже зайняті на роботі і перебували у відрядженнях у різних частинах світу. Джордж багато знімався, а Амаль займалася юридичними питаннями. Але останнім часом 37-річна дружина Клуні розвантажила свій робочий графік і оточила увагою актора, дозрілого для батьківства, передають «Дни.ру».

Джерело з близького оточення пари нашептало акулам пера, що подружжя в даний момент намагається завести дитину.

«Джордж і Амаль вирішили, що зараз дуже вдалий час для народження малюка. Він цього дуже хоче, а вона перестала брати на себе додаткову роботу і просто завершує поточні справи», — розповів інформатор.

Після появи на світ малюка закохані переїдуть до Лондона, в їх новий маєток, де зараз активно йде ремонт. За планами, будівельні та оздоблювальні роботи в особняку XVII століття закінчаться до початку наступного року. «Будинок повинен бути готовий до Різдва», — повідомило джерело, додавши, що плани будівництва включають в себе дитячу кімнату для майбутнього спадкоємця. Також в маєтку Клуні буде дев'ять спалень і вісім ванних кімнат, спортзал і винний льох. Нове житло обійшлося подружжю в 15 мільйонів доларів.

Ще один обізнаний друг повідомив репортерам, що Амаль і Джордж відвідали центр репродукції, фахівці якого допомагають їм завести малюка. Поки ж актор дуже багато грається з маленькими дітьми своїх друзів, таким чином набираючись досвіду. «Він морально готовий до цього серйозного кроку. Джордж впевнений, що Амаль буде прекрасною мамою», — розповів балакучий приятель зоряної пари.

Loading...