Киянин обстріляв трьох людей, а одному відкусив пальця

Під час побутового конфлікту 44-річний чоловік наніс вогнепальні поранення колишнім тестю і тещі, а їхньому сусідові відкусив фалангу пальця.

Джерело: Відомості

Про це повідомили в прес-службі ГУМВС України в місті Києві.

До чергової частини Дарницького райуправління столичної міліції надійшло повідомлення, що біля житлового будинку в Бортничах чутно постріли, є постраждалі. За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група РУ. Правоохоронці затримали правопорушника, а потерпілим викликали карету швидкої допомоги.

Було з’ясовано, що підозрюваний зустрів батьків своєї колишньої співмешканки. На ґрунті неприязних відносин зав’язалася сварка. Розлючений чоловік здійснив кілька пострілів у бік своїх опонентів. На галас вискочив сусід подружжя і спробував зупинити озброєного зловмисника. Проте чоловік почав стріляти і в нього, а потім, вириваючись, вкусив чоловіка за палець.

У всіх потерпілих медики діагностували вогнепальні поранення, у одного виявили відкушену фалангу пальця на лівій руці. Їх доставили до лікарняного закладу, де надали необхідну допомогу. Стан потерпілих медики оцінюють як задовільний.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.4 ст.296 КК України (хуліганство). Правопорушнику загрожує позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

Чоловіка, вже судимого за вчинення кримінальних правопорушень, затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Проводиться подальше розслідування.

Loading...