На Волині дев’ятеро бійців отримали нагороди посмертно

На Волині дев’ятеро бійців отримали нагороди посмертно

​У Володимирі-Волинському рідні загиблих військовослужбовців, що брали участь в антитерористичній операції на Сході України, отримали відзнаки посмертно.

Джерело: Відомості

Про це йдеться на сайті Володимир-Волинської міської ради.

Указами Президента України Петра Порошенка високі звання присвоїли чоловікам посмертно, тож отримувати бойові ордени та медалі прийшли діти, дружини та батьки.

За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик нагородив сім’ї Дмитра Головіна й Ігоря Упорова з Володимира-Волинського, Миколи Ларіна з Устилуга, Сергія Проця з Хотячева, Петра Сусваля з Жовтневого та Руслана Голяновського з Горичева.

«Ніякими відзнаками, жодною матеріальною підтримкою не замінити вам, шановні родини, ваших синів, чоловіків, татусів. Але вклонитися їх подвигу, прикладу героїчної самопожертви, вшанувати світлу пам’ять ‒ наш обов’язок», ‒ наголосив у зверненні до родичів загиблих Володимир Гунчик.

Медаль «Захиснику Вітчизни» отримали родини майора Леоніда Полінкевича з Володимира-Волинського, Віталія Ліщука з Зорі та Миколи Бондарука з Заріччя.

Loading...