Ватажок «ДНР» Захарченко живе в маєтку, «віджатому» в місцевого бізнесмена

Ватажок «ДНР» Захарченко живе в маєтку, «віджатому» в місцевого бізнесмена

Маєток Захарченка в елітному районі частково займає дві вулиці.

Джерело: Відомості

Журналісти знайшли маєток, у якому мешкає ватажок «ДНР» Олександр Захарченко. За даними видання «Донецька правда», ватажок донецьких бойовиків оселився одночасно в декількох приватних будинках в окупованому місті, а свої офіси розкидав по декількох адресах. 

Так, будинок Захарченка в елітному районі, який він «віджав» у місцевого бізнесмена під час бойових дій у місті, більше нагадує палац і через свої величезні розміри займає частково дві вулиці – Калініна та Торецьку. 

У «палаці» Захарченко мешкає разом із своєю матір'ю та подругою, яку він називає дружиною, проте в офіційному шлюбі з цією жінкою він не перебуває. Крім того, за інформацією журналістів, у Захарченка також є запасний будинок на випадок укриття. 

Також журналісти з'ясували, що ватажок «ДНР» зареєстрований в іншому місці, де проживав до того, як очолив «республіку». Це простий будинок у приватному секторі, де навіть немає телефону. 

Захарченко має два постійних офіси в Донецьку: один розташований в бізнес-центрі «Столичний», де в розпорядженні Захарченка є два готельних номери. Ще один офіс Захарченка розташований у будівлі Головного фінансового управління Донецької ОДА.

Loading...