Загиблі на Луганщині п’ятеро військових були із Закарпаття

Біля Станиці Луганської в бою загинули п’ятеро українських бійців.

Джерело: Відомості

Про це повідомили у прес-службі керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

Учора, 14 липня, близько обіду в селі Болотене Станично-Луганського району, біля самої лінії розмежування, відбулося жорстке бойове зіткнення українських військових та диверсійно-розвідувальної групи бойовиків, що пройшла на контрольовану Україною територію.

»З сумом повідомляємо, що внаслідок бою, деталі якого зараз з’ясовуються, п’ятеро українських військових загинули, — зазначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль. — Це бійці 128-ї бригади із Закарпаття, їхній вік від 23 до 45 років. Хлопці загинули смертю героїв, захищаючи суверенітет України, вічна їм пам’ять».

Зазначається, що це не єдині втрати військових за вчорашню добу. Близько 6-ї вечора бойовики обстріляли з мінометів околиці Трьохізбенки в Новоайдарському районі. Двоє бійців із 92-ї бригади отримали осколкові поранення й госпіталізовані.

Раніше повідомлялося, що поблизу с. Болотенне Станично-Луганського району внаслідок підриву на вибуховому пристрої загинули п’ятеро військовослужбовців ЗСУ.

Loading...