Волинянин ледь не забив рідну матір

Волинянин ледь не забив рідну матір

У результаті побоїв 82-річна жінка без свідомості із численними травмами перебуває у реанімаційному відділенні. Чоловіка затримали.

Джерело: Відомості

У ковельський міськвідділ міліції надійшло повідомлення про те, що в лікарню із тяжкими тілесними ушкодженнями доставлена місцева жителька. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили: побив пенсіонерку рідний син, повідомили у волинській міліції.

– Згодом з’ясувалося, що 51-річний волинянин із Луцького району приїздив доглядати матір. Пізно ввечері повернувся до батьківської хати захмелілий. У результаті між ним і матір’ю виникла словесна суперечка, в ході якої він почав бити жінку.

Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, тож він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Loading...