До Луганська прибуло кілька сотень російських спецназівців

До Луганська прибуло кілька сотень російських спецназівців

Новий підрозділ ГРУ зафіксували сили АТО у Луганську.

Джерело: Відомості

До окупованого терористами «ЛНР» Луганська прибуло більше 200 спецназівців Головного розвідувального управління РФ і понад півтисячі бойовиків. Про це повідомляє координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

«Зафіксовано прибуття до Луганська підрозділів чисельністю 200-220 осіб однієї із бригад спеціального призначення ГРУ ГШ ЗС РФ. Підрозділ розбито на групи, і дислокується він відразу в декількох районах Луганська», — написав Тимчук.

За даними лідера «ІС», зафіксовано перекидання на північ від населеного пункту Ровеньки бронетехніки і артилерії терористів. Перекинуто до 10 ББМ (БМД-2, БТР-80А/82А, один авіадесантний БТР-Д), три 120-мм САУ 2С9 «Нона-С».

Крім того, як зазначає нардеп, у районі Мосьпино триває концентрація бронетехніки у складі розгорнутої у цьому районі «бригади» терористів, одночасно частина бронетехніки (6 танків і 4 БМП-2) перекинута на північ, у бік південної ділянки Донецької кільцевої автодороги.

«До Петровського району Донецька на автотранспорті (криті вантажівки, мікроавтобуси та автобуси) прибуло поповнення бойовиків – всього понад 500 осіб. Судячи з поведінки, бойовики «необстріляні», — додав він.

Також із Горлівки у бік Вуглегірська перекинута батарея гаубиць Д-30 бойовиків, а також мінометний підрозділ (2Б9 «Волошка», всього 6 од.). У складі колони також зафіксовано 2 МТ-ЛБ і 2 БТР-70. 

Loading...