Головний даішник Миколаївщини потрапив під домашній арешт

Головний даішник Миколаївщини потрапив під домашній арешт

На Миколаївщині суд посадив під домашній арешт колишнього начальника відділу ДАІ Миколаєва. Чоловіка підозрюють в укритті від реєстрації факту ДТП.

Джерело: Відомості

Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Миколаївської області.

«За клопотанням прокуратури області судом начальнику відділу ДАІ м. Миколаєва, який підозрюється в укритті від реєстрації факту дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої пасажир автомобілю отримав тяжкі тілесні ушкодження, обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту», — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, дорожньо-транспортна пригода трапилася у січні 2013 року у м. Нова Одеса. На місці автопригоди перебував начальник відділення ДАІ Новоодеського району, який укрив факт скоєння ДТП, в результаті чого винна особа до кримінальної відповідальності притягнута не була. Сам ДАІвець згодом, в березні 2013 року, пішов на підвищення і став начальником ДАІ області. У прокуратурі не зазначили прізвище правоохоронця, але з оприлюднених даних випливає, що мова йде про В'ячеслава Романова.

До слова, через скандальне відео у соцмережах, на якому видно, як міліціонери беруть хабарі, міністр ліквідував Державтоінспекцію Миколаївської області. Без роботи залишились близько трьох сотень людей.

Loading...