Глава Львівщини вважає, що теракти у Львові скоєні за сценаріями Москви

Глава Львівщини вважає, що теракти у Львові скоєні за сценаріями Москви

На думку політика, таким чином Росія намагається дестабілізувати ситуацію в країні.

Джерело: Відомості

Вибухи у Львові – умисні злочинні дії, які йдуть в унісон з діями російських терористів і за сценаріями Москви для дестабілізації ситуації в Україні. Про це заявив очільник Львівської ОДА Олег Синютка. Прес-служба вже оприлюднила текст заяви на офіційному сайті.

«Сьогодні у Львові внаслідок умисних злочинних дій бандитів постраждали дві людини. Це свідчить про те, що бандитизм став на шлях війни не тільки на Закарпатті», — наголосив він.

Синютка також зазначив, що зараз правоохоронці мають максимально посилити контроль за безпекою громадян та залучати активістів до захисту мешканців Львівщини.

«Звертаюся до усіх людей об'єднатися для збереження права на мирне та безпечне щоденне життя задля спротиву паніці, якої так від нас хочуть бачити наші вороги, і для чого вони вчиняють диверсійні акти», — додав він.

Окремо очільник Львівщини закликав громадських активістів та усіх небайдужих людей з міст та сіл Львівщини організувати разом із правоохоронцями патрулювання територій населених пунктів, «щоби своєю згуртованістю та готовністю охороняти співгромадян дати відсіч тим, хто всіляко прагне дестабілізувати ситуацію в Україні».

Нагадаємо, вранці у вівторок, 14 липня, у Львові пролунали вибухи у двох дільничних пунктах міліції, унаслідок чого множинні осколкові поранення голови та тіла отримав лейтенант міліції, а жінка — дільничний міліціонер — множинні поранення і відкритий перелом нижньої кінцівки. Правоохоронці перебувають у лікарні у важкому стані. 

Loading...