ГПУ оскаржила вирок скандальному екс-ректору Мельнику

Генпрокуратура України оскаржила виправдувальний вирок стосовно Петра Мельника. Про це повідомили у прес-службі ГПУ.

Джерело: Відомості

«Генеральною прокуратурою України незаконний виправдувальний вирок Ірпінського міського суду Київської області стосовно Петра Мельника оскаржено в апеляційному порядку з вимогою його скасувати та призначити новий судовий розгляд в іншому складі суду», — сказано у повідомленні.

Як зазначається, беззаперечними підставами для скасування цього судового рішення є чисельні порушення вимог кримінального процесуального закону України, неповнота та однобічність, допущені судом під час дослідження фактичних обставин кримінального провадження.

Нагадаємо, Ірпінський міський суд 8 червня виправдав колишнього ректора Національного університету державної податкової служби України Петра Мельника.

Нагадаємо, у травні в прес-службі МВС повідомили, що екс-ректору податкового університету Петру Мельнику оголошено про підозру у вчиненні злочинів передбачених ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.2,3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Loading...