Школярка з Прикарпаття, яку викрали 3 тижні тому, сама повернулася додому

Викрадачів дівчинки затримали.

Джерело: Відомості

На Прикарпатті міліція затримала викрадачів 16-річної школярки з Івано-Франківщини Юлії Тацюк, яку шукали майже місяць. Однак наприкінці минулого тижня Юлія, ціла та неушкоджена, сама прийшла додому, а слідчим розповіла про викрадачів, ідеться і в сюжеті ТСН.

Три тижні під замком, із ланцюгом на шиї, під наглядом двох незнайомців, нині 16-річна Юлія Тацюк зізнається, що шкодує, що знехтувала обережністю, коли поверталася з дискотеки додому. Саме дорогою до легковика її силою заштовхали двоє незнайомців. 

Три тижні Юлю Тацюк шукали кілька сотень правоохоронців, військових та селяни, які вже не сподівалися знайти її живою. Однак вона повернулася додому сама.

Експерти не виявили на її тілі жодних ушкоджень. Однак слідчі не сумніваються, що дівчину справді викрали.

Викрадачі її не били, тільки гримали на неї, коли відмовлялася їсти. Оскільки не кликала на допомогу, з часом познімали з неї всі ланцюги, тому на тілі дівчини немає синців. А потім один із викрадачів узагалі потай від поплічника не лише відпустив її, а й провів додому.   

Нині обоє викрадачів у СІЗО. Їм уже оголошено підозру в скоєнні злочину. Навіщо викрали дитину, міліція ще з'ясовує. Юлія Тацюк жертвою стала випадково, припускають у міліції.

За викрадення школярки підозрюваним загрожує до п'яти років позбавлення волі. 

Loading...