У Львові колишній москвич готує ковбаски, щоб допомогти бійцям АТО

У Львові колишній москвич готує ковбаски, щоб допомогти бійцям АТО

Колишній москвич, а за національністю білорус, переїхав до Львова та облаштував невеличке виробництво ковбасок.

Джерело: Відомості

У такий незвичний спосіб Андрій Азаров допомагає українським військовим. Свої ковбаски чоловік називає волонтерськими, бо більшу частину грошей, отриманих від продажу м'ясних делікатесів, віддає волонтерам, котрі опікуються армією, розповідає 5 канал.

На невеличкій кухні орендованої квартири кулінар-самоук Андрій Азаров, а в минулому дизайнер-художник, мудрує над «Волонтерськими ковбасками». Майже весь процес приготування полягає у копіткій ручній роботі.

Міні-виробництво у львівській квартирі Андрій облаштував нещодавно. Перебрався до міста два місяці тому. До цього впродовж 10 років працював у Москві. Каже, що заробляв непогано. Та коли усвідомив, що Росія свідомо порушує демократичні принципи й зазіхає на суверенітет сусідньої держави, замислився про переїзд. Після вагань таки вирішив приїхати до Львова та почати нове життя.

За місяць Андрій самотужки виготовляє близько півцентнера ковбаси. Більшість покупців — знайомі та друзі. Іноді, розповідає Андрій, замовлення роблять іноземці. Щомісяця частину коштів, отриманих від продажу «Волонтерських ковбасок», білорус передає волонтерам на потреби армії.

Окрім грошей для волонтерів, Андрій передає м'ясо і на передову. До бійців уже поїхало більше 20 кг шкварок, які чоловік жартівливо називає «волонтерськими кулями».

Loading...