На Харківщині міліціонер вистрілив у 18-річного хлопця

У Барвінківському районі під час конфлікту з групою молодиків міліціонер вистрілив у 18-річного хлопця.

Джерело: Відомості

Про це повідомили в прес-службі ГУМВС України в Харківській області.

Подія сталася 10 липня близько 03:30. До чергової частини Барвінківського РВ надійшло повідомлення від фельдшера бригади швидкої медичної допомоги про те, що до місцевої лікарні доставлено 18-річного молодика.

Медики констатували у хлопця вогнепальне поранення грудної клітини, йому була надана допомога та проведена операція. Через декілька днів для подальшого лікування постраждалого доставили до харківської лікарні.

Встановлено, що він отримав поранення від 33-річного капітана міліції з іншого регіону, який зараз несе службу на одному з блокпостів Харківщини.

Подія сталася в центральній частині міста Барвінково. Конфлікт виник між двома правоохоронцями та групою із семи місцевих молодиків, віком від 16 до 22 років. За попередніми даними, хлопці перебували у стані алкогольного сп’яніння та застосували проти міліціонерів дерев’яні палиці.

Зараз обставини події вивчає спеціальна комісія. За цим фактом призначено службову перевірку.

Слідчими Барвінківського РВ відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 (замах на вбивство) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі до 15 років.

Матеріали провадження перебувають в прокуратурі.

Loading...