Москаль про «Правий сектор»: Щоб вони там усі повісилися у тому лісі

Москаль написав, що в сьогоднішньому Мукачевому йде війна за контроль над трафіком через зелений кордон.

Джерело: Відомості

«Щоб вони там усі повісилися в тому лісі», — так керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль прокоментував ситуацію у Мукачевому для УНН.

«З чого там конфлікт? За зону розподілу між чотирма державами зеленого кордону. Тому що по КПП там їздять тільки психічно хворі або жіночка чи чоловік, що два блоки сигарет розпихали по кишені. Там же ж контроль кругом», — сказав Москаль.

На питання, чим закінчиться конфлікт у Мукачевому, однією з сторін якого є «Правий сектор», Москаль відповів:

«Щоб вони там усі повісилися в тому лісі. Також цей «Правий сектор»… Де вони були? Я його на Майдані не бачив. Це після Майдану повилазило всякій тварі по парі».

Раніше, на своєму персональному сайті, Москаль написав, що в сьогоднішньому Мукачевому йде війна за контроль над трафіком через зелений кордон, по якому з України величезними партіями переправляються цигарки та нелегальні мігранти, а в зворотному напрямку – синтетичні наркотики.

«Через зелений кордон іде 95 відсотків контрабанди. Це величезні, багатомільйонні прибутки, за які почалася війна із застосуванням кулеметів та гранатометів… Особисто мені соромно спостерігати за цими «розбірками». Тому що коли я працював на Закарпатті начальником міліції (з 1995 по 1997 роки) і головою ОДА (в 2001 та 2002-му роках), ніякого бандитизму там не було – всі кримінальні авторитети відсиджувалися або за кордоном, або за гратами», — зазначив Москаль.

Loading...