У Мукачевому бійці «Правого сектору» відпустили взятого в заручники хлопчика

У Мукачевому бійці «Правого сектору» відпустили взятого в заручники хлопчика

Двоє бійців «Правого сектору», які переховуються у лісі поблизу міста Мукачевого, відпустили взятого у заручники 6-річного хлопчика.

Джерело: Відомості

Про це повідомив речник МВС Артем Шевченко, передає УНН.

За його словами, бійці «Правого сектору» прикривалися їм як живи  щитом. Шевченко додав, що наразі бійці відпустили дитину, зараз вона у безпеці.

Наразі правоохоронці переслідують бійців «Правого сектору».

«Це двоє підозрюваних, які ідентифіковані як бійці з цієї групи, потрапили в поле зору міліції, коли заходили в магазин. Коли приїхала спільна група МВС та СБУ, вони помітили спостереження за собою і взяли дитину, віком 6-ти років, і під прикриттям цієї дитини пішли до лісу, там дитину вони відпустили. Зараз триває їх переслідування», — сказав речник МВС.

Також за словами очевидців, захоплення відбулося в районі села Бобовичі. Там спустився з гір боєць «Правого сектору» і зайшов до місцевого магазину. Погрожуючи гранатою він взяв у заручники дитину 6 років.

Підозрювані, тікаючи в ліс, прикривалися хлопчиком. Після того, як вони відійшли на достатню відстань, відпустили дитину.

При цьому прес-секретар президента України Святослав Цеголко на своїй сторінці у Facebook написав, що Петро Порошенко особисто проконтролює ситуацію із хлопчиком. 

Loading...