«Правий сектор» разом із СБУ відстежують ситуацію в Мукачевому

«Правий сектор» разом із СБУ відстежують ситуацію в Мукачевому

Лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош не наказував змінювати дислокації батальйонам ДУК ПС дислокваних у АТО. Про це він написав у Facebook.

Джерело: Відомості

«Будь-яка інформація про переміщення з місць своєї дислокації батальйонів ДУК ПС не відповідає дійсності. Особовий склад знаходиться на базах і виконує бойові завдання в зонах своєї відповідальності, захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність держави», — зазначив він.

Раніше командир п’ятого окремого батальйону «ПС» «Чорний» заявляв, що бійці «Правого сектору» залишили свої позиції в зоні проведення Антитерористичної операції в Донецькій області.

Також лідер «Правого сектору» заявив, що ПС разом з Антитерористичним центром СБУ працює над врегулюванням ситуації в Мукачевому.

«Разом з керівництвом АТЦ працюємо над стабілізацією ситуації», — написав Ярош.

Також він закликав членів «Правого сектору» дотримуватись його наказу про заборону переміщення з місць постійної дислокації.

«Прошу не звертати уваги на брехливі інформаційні викиди, які розповсюджуються для дискредитації ПС та провокують українців на кровопролиття», — зазначив лідер «Правого сектору».

Loading...