З-під завалів казарми у Росії витягли 23 солдатів-новобранців

З-під завалів казарми у Росії витягли 23 солдатів-новобранців

Під завалами омської казарми знайдені всі 42 військовослужбовці, 23 з яких загинули. Про це повідомляє прес-служба міністерства оборони Росії.

Джерело: Відомості

За інформацією відомства, 19 військовослужбовців доставлені в медичні установи, ще троє військових поміщені в санітарну частину навчального центру, куди вони звернулися по допомогу з легкими забиттями і саднами.

Всі загиблі — переважно 1994-1996 року народження, 11 липня вони приймали присягу.

Також стало відомо, що перший літак військово-транспортної авіації з десятьма постраждалими військовослужбовцями вилетів до Москви, ще семеро військовослужбовців будуть доставлені в столицю РФ із Омська найближчим часом.

Раніше офіційний представник міноборони РФ Ігор Конашенков повідомляв, що у 2013-2014 роках у казармі проводився капітальний ремонт, роботи виконувалися нижегородською компанією Ремексстрой.

«Був проведений ремонт інженерних мереж, підлог, покрівлі та замінено вікна. Роботи з перепланування цієї казарми в ході ремонту не проводилися», — сказав Конашенков.

Нагадаємо, 12 липня ввечері в чотириповерховій казармі навчального центру ВДВ, розташованій в селищі Світлий під Омськом, обвалилися прольоти-перекриття однієї з секцій.

У цей час у казармі знаходилося 337 військовослужбовців. Всі вони в цей момент відпочивали.

Loading...