На Луганщині найманці з гранатометів обстріляли колону українських бійців

У суботу, 11 липня, в другій половині дня бойовики обстріляли з гранатометів колону українських військових, що рухалася поблизу Сіверського Донця в Станично-Луганському районі.

Джерело: Відомості

Про це повідомили у прес-службі керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

Внаслідок обстрілу пошкоджений автомобіль Урал. Крім того, поранення отримали двоє бійців, котрі госпіталізовані.

Як зазначається, ще двоє бійців поранені вчора, 12 липня, увечері на околиці Новотошківки (селище біля 29-го блокпосту на автодорозі Бахмутка). Військові зачепили розтяжку з гранатою, яка вибухнула.

«В одного з них діагностовані неважкі осколкові поранення та мінно-вибухова травма, інший із численними переломами і ранами перебуває в непритомному стані, за його життя борються медики», — сказано у повідомленні.

Район Бахмутки біля Новотошківки та 29-го блокпосту вчора вночі були обстріляні з автоматичних мінометів Васильок та самохідних артилерійських установок. Інформації про постраждалих не надходило.

Незначні бойові дії серед ночі зафіксовані також у Станиці Луганській.

«Обійшлося без особливих наслідків, однак сьогодні зранку в райцентрі та семи прилеглих селах зникло світло — рубильник вимкнули на окупованому боці Луганської області. Причини вимкнення з’ясовуються, поки що частина району знеструмлена, тут не подається центральна вода, з перебоями працює мобільний зв’язок», — зазначили у прес-службі.

Нагадаємо, російські терористичні війська з 18-ї по 24-ту годину 12 липня близько 40 разів обстріляли позиції сил АТО та мирні населені пункти.

Loading...