Молодята Надя Дорофєєва та Володимир Дантес кажуть, що сплять у грошах

Молодята Надя Дорофєєва та Володимир Дантес кажуть, що сплять у грошах

Наречені Надя Дорофєєва та Володимир Дантес уперше після весілля розповіли про свої взаємини.

Джерело: Відомості

Відомі українські виконавці Надя Дорофєєва та Володимир Дантес восьмого липня офіційно узаконили свої стосунки і відгуляли «лавандове» весілля в одному з київських заміських ресторанних комплексів. Молодята вперше дали інтерв'ю виданню Отдохни! в статусі чоловіка і дружини і розповіли про торжество і сімейне життя.

Закохані зізналися, що мама Наді подарувала їм ексклюзивний цінний подарунок — постільну білизну, яку вона сама пошила. Надя зазначила, що її мама спеціально купила тканину і вирішила здивувати пару незвичайним презентом.

«Мама підійшла до вибору подарунка серйозно — купила тканину, почала шити наволочки і підковдри... Тепер у нас є ексклюзивна постільна білизна, навіть простирадло з доларами. Так що ми спимо в грошах», — поділилася Надя.

Подружжя розповіло, що у них в сім'ї за заощадження відповідає Володимир, так як він більш відповідальний і вміє збирати кошти. Надя зізналася, що Вова дуже самостійний у побуті: сам собі готує, пере. А Володимир дуже задоволений своєю дружиною, яка із задоволенням прибирає в квартирі.

Наречені додали, що медовий місяць вони вирішили провести в Іспанії. Надія зізналася, що вона одного разу побувала в Барселоні, куди тепер постійно хоче повернутися.

Loading...