У Харкові під час інкасації пограбували відділення «Укрпошти»: троє вбитих

У Харкові під час інкасації пограбували відділення «Укрпошти»: троє вбитих

В результаті нападу загинули троє співробітників компанії.

Джерело: Відомості

Вранці у Харкові стався розбійний напад на відділення «Укрпошти». Як повідомляє радник глави МВС України Антон Геращенко, внаслідок нападу загинули троє співробітників компанії. У місті оголошено план-перехоплення.

«Щойно о 8:40 у Харкові на вул. Ньютона, у момент ранкової інкасації, стався розбійний напад на відділення пошти. За попередньою інформацією, загинуло троє працівників організації», — повідомив він.

Згідно з даними, на вул. Ньютона, де стався напад, знаходиться відділення «Укрпошти».

«Однією з головних версій буде те, що це зробила та ж група невідомих осіб, які раніше вже чотири рази грабували і вбивали інкасаторів», — додав Геращенко.

Харківські правоохоронці повідомили, що троє працівників пошти, які перевозили матеріальні цінності, загинули внаслідок розбійного нападу.

Невідомий чоловік, озброєний автоматом, здійснив кілька пострілів у бік працівників пошти, в результаті чого вони отримали смертельні поранення. Нападник переклав кілька мішків до свого автомобіля та зник у невідомому напрямку.

Зараз працівниками харківської міліції вживаються усі необхідні заходи для затримання зловмисника.

У Мережі з'явилися перші фото з місця кривавого нападу на авто «Укрпошти» в Харкові, внаслідок якого загинули троє людей.  

Loading...