Українські силовики за ніч відбили дві атаки найманців

Українські силовики за ніч відбили дві атаки найманців

Ситуація на Донбасі загострилася.

Джерело: Відомості

Ситуація на Сході України загострилася. Упродовж минулого вечора та ночі по всій лінії розмежування бойовики близько 40 разів обстріляли позицій сил АТО, з них 17 разів – із забороненої зброї. Про це інформує на своїй сторінці у Facebook прес-центр АТО. 

З прибуттям чергового «гумконвою» з РФ обстріли позицій сил АТО значно почастішали. Так, найманці неодноразово гатили по позиціях ЗСУ зі 120-мм мінометів й танків у районах Водяняного, Авдіївки, Пісків, Кримського, Опитного, Березового. Двічі зі 122-мм артилерії відкривали вогонь біля Тарамчука, що на Донеччині.

З 19.45 по 20.00 з артилерії калібру 152-мм бойовики обстріляли Гранітне на Маріупольському напрямку.

О 22.10 в районі Кримського відбулося бойове зіткнення українських військових з диверсійно-розвідувальною групою противника. Силовики виявили ворога та не допустили їх прориву через лінію зіткнення.

Крім того, з 21.25 по 23 годину над Луганщиною зафіксовано проліт 10 ворожих безпілотників. Ще один був зафіксований на Маріупольському напрямку. Три безпілотника було збито в небі над Луганщиною підрозділами протиповітряної оборони ЗСУ.    

Сьогодні, 10 липня, рівно опівночі, найманці розпочали обстріл зі 120-мм мінометів та стрілецької зброї позицій сил АТО поблизу Пісків.

О 2 годині ночі поблизу Луганського бійці сил АТО виявили та відбили напад диверсійно-розвідувальної групи. 

Loading...