Шлюб Бена Аффлека зруйнувала зрада

Шлюб Бена Аффлека зруйнувала зрада

Іноземні репортери з’ясували подробиці розлучення Бена Аффлека і Дженніфер Гарнер у близьких друзів пари. Шлюб однієї з найкрасивіших пар Голівуду зруйнувала подружня зрада.

Джерело: Відомості

Актори були щасливі разом протягом десяти років. За цей час у них народилися доньки Вайолет і Серафіна і син Сем'юел. Але діти не зуміли врятувати шлюб Дженніфер і Бена, які офіційно оголосили про своє розлучення. Раніше акули пера писали, що причиною розладу в сім'ї стала пристрасть Аффлека до азартних ігор. Інші звинувачували в усьому розгульний спосіб життя актора, передають «Дни.ру».

Проте днями приятель Бена, який побажав залишитися неназваним, повідомив репортерам, що до краху шлюбу зірок Голівуду причетна інша жінка. Аффлек покаявся за скоєне і на колінах благав дружину пробачити його, але Дженніфер не змогла пережити зраду чоловіка. Кажуть, він не один раз сходив наліво, а декілька, і врешті терпіння Гарнер урвалося.

Актриса ще в 2014 році виявила, що чоловік порушив клятву вірності, і поділилася своїм горем з друзями. Вчинок Бена настільки шокував і образив Дженніфер, що вона вигнала його з дому. Аффлеку довелося зібрати речі і з'їхати. Охолонувши через якийсь час, Гарнер думала його пробачити, але, ймовірно, образа була надто сильною.

«Після зради Бена Джен сильно змінилася, — розповіло джерело. — Вона намагалася його пробачити, але їй було надто важко. Вона кілька разів його кидала, але він завжди благав її залишитися з ним. Єдина причина, через яку вона поверталася до чоловіка — це їх діти. Вона мріяла зберегти сім'ю. Бен зараз теж сильно переживає. Він знаходиться поряд зі своєю мамою та близькими».

Нагадаємо, офіційне повідомлення акторів, в якому вони розповіли про розлучення, вийшло в газеті Los Angeles Times. «Після тривалих і ретельних роздумів ми прийшли до важкого рішення розлучитися», — заявили 42-річний Аффлек і 43-річна Гарнер. Вони зазначили, що це «останній коментар щодо їхнього приватного життя».

Loading...