Геращенко вимагає звільнити суддів, які випустили Мельника

Народний депутат від фракції Народний фронт Антон Геращенко вимагає звільнити суддів, які виправдали викритого у хабарництві екс-ректора податкової Академії Петра Мельника.

Джерело: Відомості

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Згідно із повідомленням, Геращенко звернеться до Верховної Ради щодо звільнення суддів.

«Прізвища суддів, які пішли на виправдання махрового корупціонера Мельника: Апинка С.В., Мікуліна А.В., Кухленко Д.С. Готую звернення до Вищої Кваліфікаційної Комісії Суддів, Вищої Ради Юстиції, голови Верховного Суду і Генерального прокурора з вимогою усунути даних суддів від роботи і звернуся до Верховної Ради з вимогою звільнити їх від займаних посад, якщо підтвердиться інформація про те, що винесене рішення про виправдання Мельника, є явно неправосудним», — повідомив Геращенко.

Крім того, нардеп звернувся до президента Петра Порошенка з проханням взяти це питання під особистий контроль.

Також він не виключає участі і прокурорів у незаконному виправданні Мельника.

«Не виключаю, що помічниками суддів у винесенні виправдовувального вироку Мельнику могли бути і окремі нечесні співробітники прокуратури Київської області, один із заступників якої підозрюється у вимаганні в особливо великих розмірах», — зазначив він.

Нагадаємо, Ірпінський міський суд 8 червня виправдав колишнього ректора Національного університету державної податкової служби України Петра Мельника.

Loading...