На Волині шахраї завдали підприємству 18 млн гривень збитків

На Волині шахраї завдали підприємству 18 млн гривень збитків

На Волині група осіб завдала товариству з обмеженою відповідальністю матеріальних збитків на суму 18 мільйонів 543 тисячі гривень.

Джерело: Відомості

Про це повідомили в прес-службі УМВС України у Волинській області.

Встановлено, що група осіб шляхом внесення завідомо неправдивих даних до офіційних документів заволоділа корпоративними правами ТзОВ, відчуживши їх на користь іншого підприємства.

Аби приховати сліди злочину, один із членів групи прибув до реєстраційної служби Луцького міського управління юстиції Волинської області та представився оперуповноваженим відділу карного розшуку ГУ МВС України міста Києва. Чоловік надав працівникам реєстраційної служби підроблену ухвалу Печерського районного суду м. Києва та провів виїмку оригіналів документів реєстраційної служби товариства з обмеженою відповідальністю.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.190 (шахрайство) КК України.

Правоохоронці розшукують зловмисника та просять громадян повідомити будь-яку відому інформацію про нього або його місце перебування.

Loading...