Яна Соломко вперше стала мамою

Яна Соломко вперше стала мамою

Українська співачка, екс-учасниця шоу «Холостяк» та групи Real O Яна Соломко народила первістка.

Джерело: Відомості

Про це вона повідомила журналу Viva!, який вже став сімейним біографом пари. Дівчина подарувала першу дитину коханому чоловікові Олегу. Щаслива подія сталася якраз до річниці їхнього весілля.

Яна Соломко напередодні народження дитини прикрасила обкладинку журналу і знялася в красивій фотосесії біля океану. Поки співачка приховує від преси точну дату і стать дитини. Диво в сім'ї Яни сталося через рік після весілля.

Пологи, як і мріяла Яна Соломко, пройшли в Маямі в одній з найпрестижніших клінік міста.

«Я ще в юності вирішила: буду народжувати в Америці. Ця мрія виникла після того, як я подивилася передачу про лікаря, емігранта з Союзу, акушер-гінеколог, який вже давно живе і працює в Маямі», — розповіла співачка. У підсумку, приїхавши в США, Яни обрала іншого, не менш іменитого доктора.

Будучи вагітною, Яна Соломко спілкувалася з майбутньою дитиною і співала їй пісні. «Я давно ставлюся до дитини, ніби вона вже народилася. Розмовляю з нею, співаю, розповідаю, що відбувається навколо», — зізналася співачка.

І хоча Яна Соломко не афішує стать дитини, в соціальних мережах вже активно обговорюють новонародженого малюка співачки, припускаючи, що це дівчинка. Примітно, що в підписах до багатьох фотографіях майбутня мама ставила хештег #girls, а передплатники її Instagram зрозуміли меседж Яни буквально і тут же почали вітати з народженням дочки.

Нагадаємо, Яна Соломко вийшла заміж влітку минулого року. 

Loading...