Вночі бойовики обстрілювали Гранітне, Березове та Новотроїцьке

Вночі бойовики обстрілювали Гранітне, Березове та Новотроїцьке

Проте ситуація на Донбасі залишається контрольованою.

Джерело: Відомості

Ситуація на Донбасі залишається стабільно неспокійною, але контрольованою з боку сил АТО. Упродовж минулого вечора та ночі по всій лінії розмежування бойовики понад 20 разів обстріляли позиції ЗСУ. Про це інформує на своїй сторінці у Facebook прес-центр АТО.

Зокрема, з 19.30 протягом двох годин найманці вели потужний обстріл позицій українських військових із 120-мм та 82-мм мінометів, БМП та стрілецької зброї поблизу Кримського, що на Луганщині. Також збройні провокації з боку бойовиків відбулися в районах Опитного, Пісків, Авдіївки, Водяного, Верхньоторецького на Донеччині, та Станиці Луганської.

З 21.25 до опівночі в небі над Луганщиною було зафіксовано 7 прольотів ворожих безпілотників.

Водночас, вже сьогодні, 9 липня, одразу з опівночі, бойовоки одночасно обстріляли зі 120-мм мінометів позиції сил АТО в районах Березового та Новотроїцького, що на Донеччині.

З 3.50 по 4.00 вогнем реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град» найманці накрили Гранітне на Маріупольському напрямку.  

До 6 ранку бойовики також застосовували під час обстрілів стрілецьку зброю, міномети та гранатомети в районі Станиці Луганської та Кримського, на Луганщині, а також Луганського, Опитного, Кірового на Донеччині.

Loading...