Бориса Нємцова готувалися «прибрати» з середини минулого року

Бориса Нємцова готувалися «прибрати» з середини минулого року

Оперативні дані підтвердили і свідчення деяких свідків.

Джерело: Відомості

Правоохоронні органи вважають, що виконавці вбивства політика Бориса Нємцова могли отримати замовлення на злочин в середині 2014 року, повідомляє ZN.UA.

«Розслідування показує, що восени вже почалася активна підготовка вбивства, а замовлення надійшло ще раніше», — цитує видання повідомлення в російських ЗМІ.

Слідство має докази, що виконавці злочину почали готуватися до вбивства в жовтні-листопаді 2014 року.

«Дати придбання машини, оренди квартир заарештованими фігурантами підтверджують цю версію. Вивчалися і записи з камер відеоспостереження біля будинку Нємцова», — зазначило джерело.

Оперативні дані підтвердили і свідчення деяких свідків.

Адвокат потерпілих у справі Вадим Прохоров підтвердив, дані про те, що виконавці почали підготовку злочину в жовтні 2014 року, є у справі. «Це для мене не є новиною. Я завжди говорив, що, по цілому ряду даних, підготовка вбивства почалася ніяк не пізніше кінця осені», — сказав захисник.

Нагадаємо, російський опозиціонер Борис Нємцов був застрелений 27 лютого 2015 року на Великому Москворецькому мосту в Москві.

З санкції Басманного суду під вартою до 28 серпня знаходяться п’ять фігурантів кримінальної справи: передбачувані виконавці Заур Дадаєв, Анзор Губашев, їх передбачувані посібники Хамзат Бахаєв, Шадід Губашев і Темерлан Ескерханов.

Loading...