Дружина Х’ю Джекмана заборонила йому зніматися з Анджеліною Джолі

Дружина Х’ю Джекмана заборонила йому зніматися з Анджеліною Джолі

Джолі справляє на чоловіків буквально гіпнотичний вплив.

Джерело: Відомості

Дружина Х'ю Джекмана Деборра-Лі Фернесс зізналася в інтерв'ю, що єдина актриса, з якою вона не дозволить зніматися чоловікові, — це Анджеліна Джолі. Звичайно ж, дружина актора тут же додала, що пожартувала, але як відомо Джолі має на чоловіків буквально гіпнотичний вплив, передає «Сегодня».

«Я сказала його агенту, що з Анджеліною він зніматися не буде. Впевнена, що вона хороша людина, і мені дуже подобається те, що вона робить — привертає увагу до теми усиновлення, — сказала Деборра-Лі в телевізійному інтерв'ю, але відразу додала: Жартую».

Втім, журналістам Daily Mail здалося, що в жарті була частка правди: «Судячи по нервовому сміху Х'ю, це не так вже далеко від реальності», — йдеться в статті про інтерв'ю подружжя.

У Анджеліни, і правда, не раз починалися романи: працюючи над фільмом «Хакери», вона познайомилася з Джонні Лі Міллером, за якого потім вийшла заміж. На знімальному майданчику стрічки «Помилковий вогонь» у Джолі почалися стосунки з дівчиною — актрисою і моделлю Дженні Шиміцу, на зйомках трилера «Зображаючи Бога» — за чутками, з актором Тімоті Хаттоном.

Loading...