Бойовикам намагалися переправити понад тисячу літрів алкоголю

Прикордонники затримали понад тисячу літрів алкоголю, який намагалися доправити терористам. Про це повідомили у прес-службі ДПСУ.

Джерело: Відомості

У контрольному пункті в’їзду/виїзду «Гнутове», що на Донеччині, зловмисник намагався дати хабар, 5,5 тисяч гривень, прикордонникам за безперешкодний проїзд та не проведення огляду його транспортного засобу.

Під час проходження прикордонного контролю громадянин України, який рухався мікроавтобусом на непідконтрольну Україні територію, намагався дати прикордоннику хабар у понад 5 тисяч гривень за проїзд без огляду.

Після попередження представником Державної прикордонної служби про притягнення і несення ним кримінальної відповідальності за дане правопорушення, громадянин силою намагався відібрати дану пачку та чинив злісну непокору.

У ході огляду транспортного засобу було виявлено 850 літрів пива, а в конструктивних особливостях автомобіля під переднім сидінням — сигарети та горілчані вироби.

За цим фактом проінформовано співробітників СБУ, ДФС та ГУ МВС України у Донецький області для прийняття ними правового рішення.

Loading...