Бойовики знову почали активно обстрілювати позиції сил АТО

Бойовики знову почали активно обстрілювати позиції сил АТО

Найманці продовжують використовувати заборонену зброю.

Джерело: Відомості

Упродовж минулого вечора та ночі після відносного затишшя бойовики помітно активізувалися по всій лінії розмежування. За цей час вони 26 разів обстріляли позиції сил АТО, 4 з яких — із використанням заборонених 120-мм мінометів.

Про це інформує на своїй сторінці у Facebook прес-центр АТО.

Так, о 20.20 бойовики вдарили та протягом півгодини вели обстріл мінами позицій сил АТО в районі Троїцького, що на Донеччині. О 22.30 сорок хвилин тривав обстріл в районі Пісків.

На Луганщині, о 21.35, найманці обстріляли українських військових поблизу Щастя, а рівно о 22.00 – Новотроїцьке, що на Маріупольському напрямку.

Крім того, бойовики провокували українських військових на вогонь у відповідь, обстрілюючи позиції зі стрілецької зброї. У Луганській області це відбулося в районі населених пунктів Кримське, Щастя, Станиця Луганська, Золоте, на Донеччині – поблизу Верхньоторецького, Пісків, Мар'їнки, Опитного.

На Луганському та Маріупольському напрямках зафіксовано 7 прольотів ворожих безпілотників.

Сьогодні, 7 липня, бойовики розпочали добу обстрілом зі 120-мм мінометів позицій сил АТО поблизу Новгородського та Павлополя, що на Донеччині. До того ж, під Павлополем о 4.10 бойовики застосували танк.

«Турбуючий» вогонь зі стрілецької зброї вівся в напрямку Мар'їнки, Луганського, Опитного, що на Донецькому напрямку.

Loading...