На Волині палили наркотики

На Волині палили наркотики

Більше 3 тисяч стебел рослин коноплі та маку, 300 грамів канабісу, 41 грам макової соломки, опій ацетильований та пристрій для куріння палали у вогні на території ковельського міськвідділу міліції.

Джерело: Відомості

За цінами «чорного ринку» вартість багаття сягає більше двохсот тисяч гривень, повідомили у міліції.

Процедура проходила у присутності спеціальної комісії, до складу якої, окрім міліціонерів, увійшов представники СБУ. Знищенню підлягали наркотичні засоби, які були вилучені у ході протидії наркозлочинності та стали речовими доказами у кримінальних провадженнях. За рішенням судів щодо знищення небезпечних речовин, їх відповідальне зберігання у міськвідділі завершилося. Востаннє наркотики знищували шляхом спалення влітку 2014 року.

– Профілактична операція «Мак» ще триває, але проміжні результати показують, що громадяни не усвідомлюють протиправність своїх вчинків, - прокоментував начальник Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Іван Тусь. – Тому варто вкотре нагадати: будь-які дії, пов'язані із вирощуванням, зберіганням, розповсюдженням та вживанням наркотиків, можуть стати кроком по ту сторону Закону.

Loading...