Настю Каменських змусили співати перед шиншилами

Настю Каменських змусили співати перед шиншилами

Каменських зазначила, що вони з Потапом розпсихувалися, бо не могли дозволити собі такого приниження.

Джерело: Відомості

Український дует «Потап і Настя» справжні майстри корпоративів. Дуже часто групу запрошують виступити на дитячих святах. Кілька цікавих історій з дитячих корпоративів згадала солістка дуету Настя Каменських в інтерв’ю Світському життю.

«Є історія, коли запросили на дитяче свято, як з'ясувалося, ми повинні були виступати перед шиншилами, яких подарували дітям батьки. І коли ми вийшли на сцену і почали співати, нам сказали, чи можемо ми зробити звук тихіше, бо шиншили страшенно бояться. Прямо перед сценою були розставлені клітини, а гості і дітки були в сусідній кімнаті», — розповіла Настя.

Каменських зазначила, що вони з Потапом психанули, бо не могли дозволити собі такого приниження.

«Ми психанули, бо зрозуміло, що не можемо дозволити собі виступати перед тваринами і сказали: давайте дітей, ми будемо виступати перед дітьми», — прокоментувала співачка. «Ще одна історія, можу розповісти. Нас замовили на день народження, 10 років хлопчикові. Стоїть довжелезний стіл. Він сидить на чолі на самому початку. Мене попросили одягти найвідвертішу сукню. Я не знала, що іменинник — дитина. Я приходжу, а тут сидить така дитина, з окулярами на носі, в кріслі, і каже: «Настю мені сюди». Я так здивувалася. Мені здалося, що там ймовірно, батько не дуже адекватний», — поділилася Каменських.

Loading...