Альона Мозгова потайки народила дівчинку від свого підопічного

Альона Мозгова потайки народила дівчинку від свого підопічного

Продюсер Альона Мозгова втретє стала мамою.

Джерело: Відомості

Жінка розсекретила народження малюка від свого підопічного Володимира Ткаченка. Донечка пари з'явилася на світ ще в лютому, та лише зараз Мозгова розповіла про це у своєму Facebook.

Окрім цього екс-дружина Олександра Пономарьова попросила не давати їй порад щодо схуднення, бо вона сама знає, що і як робити.

«Хотілось якнайдовше не говорити про цю подію у нашому житті, але вчорашній мій пост про схуднення спонукав багатьох давати мені поради, та писати різну муйню у приватні повідомлення, що і як робити, що є правильно, а що ні, як, коли, скільки і чим займатись. Я зроблю все ж таки уточнення, що наша диво-дівчинка народилась 26 лютого, звуть нашу принцесу Соломія, Соломія Володимирівна Ткаченко)», — написала продюсерка.

«Отже, дорогі мої, мені 41 рік, в мене вже троє дітей, і я у цьому житті бачила багато, важила по-різному, перебувала у різних емоційних станах, тому поради мені потрібні тільки тоді, коли я питаю і чогось не знаю, (а я не знаю ще багато чого)))), але якщо вже про щось пишу, то знаю про написане на всі сто відсотків!)» — додала вона.

Наостанок Мозгова побажала кожному «кохати, бути коханою(ним), плакати тільки від щастя і дякувати Господу за все, що він вам дає)».

А напередодні Альона поділилися секретами післяпологового схуднення:

«Хочете схуднути, викиньте з вашого життя цукор у всіх проявах, (в мне вже на автоматі йде перевірка всіх продуктів на наявність в них цукру), пшеничне борошно і все, що з нього готується, банани та виноград до побачення, значно скоротіть споживання жирів, але не відмовляйтесь від них зовсім, пийте воду, ну ви в курсі, два літри на день, плюс будь яке фізичне навантаження — кожен день, яке саме, це як здоров'я дозволяє».

«І найголовніше! Наведіть лад всередині себе, викиньте все зайве, тим самим ви звільните місце для нового і прекрасного) гармонізуйте себе, і світ навколо вас зробить теж саме), любіть себе, близьких, життя, просто любіть. Час тяжкий, я знаю, тому з подвійною силою мусимо насичувати ефір позитивом, бо негативу і без нас вистачає», — додала вона.

Як відомо, Альона Мозгова вже понад п'ять років має стосунки зі своїм підопічним Володимиром Ткаченком, який молодший за неї на 9 років.

Loading...