«Мільйонна» кримська туристка розповіла, що гостей стрічають неохоче

Жінка порівняла відпочинок на півострові з радянськими часами.

Джерело: Відомості

Мешканка Санкт-Петербурга Тетяна Шубіна, яка стала «мільйонною» туристкою в окупованому Криму цього літа, розповіла, що гостям на півострові не раді, а відпочинок порівняла з радянськими часами.

За її словами, під час заселення в пансіонат треба було заповнювати купу паперів із анкетами і питаннями на зразок «де працюєте і ким».

«Врешті-решт, ми ж відпочивати приїхали, яка різниця! Після чотирьох годин в автобусі думаєш, як би швидше отримати номер і прийняти горизонтальне положення. Одразу створюється відчуття, що ти не гість, якому раді, якого чекали, а миша, яка прав не має, і повинна підкорятися загальному розпорядку і правилам – це найважливіше», – сказала вона в інтерв'ю «Кримському телеграфу».

Жінка звернула увагу на абсолютно неадекватні ціни як на кафе, так і на сумнівні спектаклі та порівняла нинішній відпочинок у Криму з радянськими часами.

Також видання зазначає, що російська туристка не відчула і свій особливий статус «мільйонного» туриста: попри те, що вона приїхала з трьома дітьми, їй дали сертифікат на безкоштовні екскурсії лише на одну особу.

Loading...