Саакашвілі встановить відеокамери на всіх вулицях Одеси

Керівник Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі пообіцяв, що на вулицях Одеси покращать освітлювання та встановлять відеокамери.

Джерело: Відомості

Про це пише УНН з посиланням на повідомлення Саакашвілі у Facebook.

«Вчора вночі знову була здійснена диверсія проти одного з одеських кафе «У Ангелових», з використанням вибухівки. Такі кримінальні витівки, в першу чергу можливі через дуже погане нічне освітлення Одеси. Сьогодні ввечері ми будемо обговорювати з мером програму вуличного освітлення Одеси і перетворення Одеси в «Місто світла», також ми невідкладно повинні встановити камери на всіх вулицях і в місцях скупчення людей», — повідомив Саакашвілі.

Він також додав, що порядок на вулицях в місті почнуть влаштовувати у серпні, коли буде призначено нове керівництво МВС.

«Сьогодні ввечері йду пити чай до «У Ангелових» і всіх закликаю до того ж, аби виразити солідарність», — додав Саакашвілі.

Як відомо, близько 2:30 2 липня в центрі Одеси пролунав потужний вибух. Вибуховий пристрій підклали під двері кафе У Ангелових, розташованого по вулиці Жуковського, 38.

Loading...