Наливайченко розповів, що діюча влада використовує корупційні схеми попередників

Наливайченко розповів, що діюча влада використовує корупційні схеми попередників

Колишній глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко стверджує, що чинна влада використовує корупційні схеми, створені чиновниками в епоху президентства Януковича.

Джерело: Відомості

Наливайченко розповів, що в ході розслідування діяльності «БРСМ-Нафти», нафтобаза якої більше тижня палала під Києвом, було встановлено, що кілька аналогічних нафтобаз працювали у 3 областях без дозволів та будь-якого дотримання норм безпеки та екології, а також — без сплати податків, передає телеканал 24.

«До лютого 2014 року це всі схеми були чиї? Януковича, Ставицького і всіх інших діячів, які ховаються тепер по всьому світу. Тепер ці схеми з тими ж розкраданнями, але вже на правильні офшори вже цієї влади... Ось чому немає економіки, ось чому немає робочих місць. Тому ця корупція тепер у цій владі небезпечна тим, що взяли попередні кримінальні схеми, завели бізнес, комерсантів, взяли з однієї фінансово-промислової групи у владу, вони прийшли, це вже їх офшори, це не Ставицького. І це ще далеко не все», — підкреслив він.

Окрім цього Наливайченко розповів, що він планує оприлюднити матеріали про порушення в оборонно-промисловому комплексі.

«Найближчим часом ми будемо і публікувати, і переслідувати через суд і, можливо, через правоохоронні органи — це оборонний комплекс», — зазначив Наливайченко.

Loading...