Енріке Іглесіас потрапив під арешт

Енріке Іглесіас потрапив під арешт

Популярний співак Енріке Іглесіас потрапив під арешт за водіння автомобіля без прав.

Джерело: Відомості

Тепер коханому тенісистки Анни Курнікової загрожує тюремний термін до шести місяців.

Як повідомляють іноземні ЗМІ, поліцейські затримали виконавця ще на початку травня, однак подробиці арешту оприлюднені тільки зараз. Іглесіаса зупинили на шосе в Маямі. Енріке не став пропускати вперед машину швидкої допомоги, тому його незабаром наздогнали співробітники патрульно-постової служби. Співак, у якого немає прав, був за кермом, а на пасажирському сидінні знаходився тур-менеджер зірки, передають «Дни.ру».

Ледь побачивши поліцейських, артист і його супутник спробували спішно помінятися місцями. Свідки розповіли, що водій — Енріке — пересів на заднє сидіння, а тур-менеджер перемістився за кермо. Під час перевірки документів з'ясувалося, що водійські права Іглесіаса були прострочені на півроку. У зв'язку з таким серйозним порушенням співака і його менеджера затримали і доставили у відділок.

Артистові пред'явили відразу два звинувачення. Тепер синові Хуліо Іглесіаса загрожує тюремний термін до шести місяців. Результат скандальної справи стане відомий 10 липня. Саме на цей день запланований суд над Енріке.

Loading...