Росіяни годинами тримають на кордоні мешканців окупованої Луганщини

Росіян звинувачують у знущаннях над людьми.

Джерело: Відомості

Російські прикордонники утворюють штучну чергу на кордоні з окупованими районами Луганської області. Як повідомили місцеві мешканці, росіяни створили чергу з десятків автомобілів, розповідає ТСН.

«Ми вже майже 12 годин стоїмо на контрольно-пропускному пункті «Гукове» і досі не можемо перетнути кордон. Перед нами було 60 автомобілів, які ретельно оглядали. Вночі росіяни взагалі зникли і їх не було видно приблизно три години», — повідомляють мешканці окупованих районів Луганщини.

За їхніми словами, люди сильно втомились. Багато їде з дітьми, людьми похилого віку, але на російських прикордонників це аж ніяк не впливає.

«Огляд чотирьох машин триває уже дві години і коли ми нарешті перетнемо держкордон, ніхто не знає. Мало того, що росіяни принесли в наш регіон війну, так вони ще й продовжують знущатися над людьми», — стверджують вони.

Нещодавно повідомлялось, що в Ростовській області на кордоні з окупованими районами Донбасу був виритий рів. Крім того, РФ встановить засоби примусової зупинки транспорту, а приміщення для митників будуть броньованими.

«Ми планували облаштування всіх пунктів пропуску, і зараз ця робота буде проводитися з обладнання засобами примусової зупинки транспорту», — наголосив керівник «Роскордонбуду» Олексій Шестопалов.

Loading...