Владі Литовченко довелося затягти паски під час відпочинку в Швейцарії

Владі Литовченко довелося затягти паски під час відпочинку в Швейцарії

Світська левиця провела кілька днів у Цюріху.

Джерело: Відомості

Голова Міжнародного фонду культурного розвитку і бізнес-леді Влада Литовченко побувала в Швейцарії. Це була не перша поїздка Влади у цю країну, але цього разу вона їздила туди з метою побувати на одній з арт-виставок.

Владі не особливо пощастило з погодою, оскільки всі три дні її перебування там лив дощ, але все ж культурний діяч знайшла собі заняття в пасмурному Цюріху, передає ТСН.

Влада Литовченко вирішила насолодитися не лише архітектурною спадщиною швейцарського містечка, але і порівняти ціни у Швейцарії з українськими.

«Звичайно, я не здивована цінами, але, можу сказати, що українцям в цій країні можна жити нормально лише під час короткої відпустки. В інший час доведеться економити і відмовляти собі у всьому, — розповідає Влада про свою триденну поїздку. — Зате в Цюріху і Люцерні, в якому у мене була одноденна екскурсія, незабутня атмосфера і навіть якесь умиротворення витає в повітрі».

В одній з найбагатших країн світу Влада Литовченко вирішила не залишати гроші в бутиках, оскільки вважає за краще носити одяг від українських виробників.

«Я придбала шоколад в якості сувенірів своїм близьким і друзям. Оскільки приятелі просили привезти справжнього швейцарського сиру, то купила кілька кілограмів, щоб усім вистачило», — посміхається Влада Литовченко, розповідаючи про свій вояж.

Loading...