Актори Бен Аффлек та Дженніфер Гарнер розлучаються

Актори Бен Аффлек та Дженніфер Гарнер розлучаються

Американське акторське подружжя, Бен Аффлек та Дженніфер Гарнер розлучаються.

Джерело: Відомості

Їхній шлюб тривав 10 років. Про своє рішення зірки повідомили в своїй спільній заяві, що вони її зробили для «People», передає «Таблоїд».

«Після багатьох роздумів та ретельних обговорень ми прийняли непросте рішення розлучитися», — сказали 42-річний Бен та 43-річна Дженніфер.

«Ми йдемо вперед із почуттям любові та дружби по відношенню одне до одного та відданості нашим спільним дітям, чию приватність ми просимо поважати в цей складний час», — додали актори.

Гарнер і Аффлек підкреслили, що їхнє розлучення – це особиста, сімейна справа, і більше коментарів щодо цього жоден із них не даватиме.

Як відомо, в акторів є троє спільних дітей: 9-річна Вайолет, 6-річна Серафіна і 3-річний Семюель. За свідченнями джерела видання, заради них Бен і Джен прагнуть зробити своє розлучення якомога менш «потворним» і деякий час збираються продовжити мешкати під одним дахом.

Нагадаємо, чутки про те, що в подружжя не все гаразд, поповзли ще кілька місяців тому. Подейкували, що Аффлек через кризу середнього віку навіть тікав до монастиря.

Loading...