Nestle й надалі працюватиме на теренах Волинської області

На Волині побував директором Nestle в Україні та Молдові Ансгар Борнеман.

Джерело: Відомості

«Компанія Nestle є одним з найбільших світових виробників продуктів харчування, – підкреслив Ансгар Борнеман. – Європа для нас – це один ринок, тому у своїй роботі особливу увагу приділятиму експорту продукції Nestle на європейські ринки. Розумію, що в Україні зараз непроста економічна ситуація, але разом із працівниками підприємства намагатимемося справитися з нелегкими завданнями та викликами, які постали перед нами. Компанія Nestle працює на довгострокову перспективу, тому сподіваємося, що згодом ситуація в країні зміниться на краще».

 У контексті розмови голова Луцької райдержадміністрації Ігор Ярмольський зауважив, що подальша діяльність компанії є надзвичайно важливою для розвитку області, адже це – не лише нові технології та високої якості продукція, але й додаткові робочі місця для волинян. За його словами, компанія Nestle зарекомендувала себе як соціально відповідальне підприємство, яке добросовісно сплачує податки й інвестує у розвиток волинського села. Оскільки зараз на теренах Луцького р-ну розробляється надзвичайно важливий екологічний проект – будівництво очисних споруд, Ігор Петрович висловив сподівання, що компанія допоможе в його реалізації.

Своєю чергою директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Горбенко зазначив: волинські аграрії готові постачати овочеву продукцію на підприємство, аби лишень були відповідні замовлення.

Відтак керуючий директор Nestle в Україні та Молдові подякував обласному керівництву за розуміння та відкритість й наголосив, що компанія в подальшому продовжуватиме свою діяльність на теренах краю та сконцентрує увагу на кількох основних напрямах: будівництво очисних споруд, співпраця з місцевими навчальними закладами, націлена на здорове харчування дітей, споживання продукції локального виробництва, високий стандарт якості сировини.

Loading...