Бойовики перекидають важку бронетехніку до Первомайська

Бойовики активно передислоковують важку бронетехніку і живу силу з глибини окупованої території Луганщини в район міста Первомайська.

Джерело: Відомості

Про це повідомив у Фейсбуці співголова організації «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

Зокрема, за його словами, в самому місті зафіксовано три САУ в районі Калинове – Борщувате, від шести до десяти танків, які вчора стояли в місті по вул. Леніна. Також вночі зайшли установки залпового вогню «Град».

Снєгирьов повідомив, що сьогодні вранці бойовики з систем реактивного залпового вогню «Град» обстріляли позиції ЗСУ в районі село Вpубoвка Луганської області.

Вогонь вівся по позиціях українських військових,але під обстріл потрапила приватна ферма. В результаті обстрілу знищено три комбайни, зазначає співголова організації «Права справа».

«Вся ця передислокація свідчить про те, що, швидше за все, саме з району Первомайська планується локальний наступ на позиції ЗСУ. Як повідомлялося раніше, днями відбулися масштабні танкові навчання бойовиків, на яких відпрацьовувалася взаємодія бронетехніки з підрозділами інших родів військ», — інформує Снєгирьов.

Loading...