У «ДНР» росте рівень злочинності: поширені вбивства і зґвалтування дітей

Рівень злочинності на окупованій території зріс у кілька разів.

Джерело: Відомості

У Мережі опублікували зведення «міліції ДНР», які показують реальну картину життя та рівня злочинності на окупованих територіях Донбасу.

За даними «Анонімного інтернаціоналу», у документах повідомляється про грабежі та викрадення автомобілів у всіх на очах, викрадення людей невідомими автоматниками, зґвалтування дітей. 

Зокрема, згідно зі зведеннями «міліції» за 24 червня, за один лише день було зафіксовано одне вбивство, зґвалтування дитини, викрадення та один випадок розбою. 

«Новоазовський район. 24 червня в 21:10 звернулася Кириченко Н.О. 15.08.1985 р.н., яка проживає у м. Новоазовськ, щодо того, що Райхерт Олексій намагався зґвалтувати її дочку Пархоменко Сабріну Анатоліївну 28.05.2006», — йдеться у зведенні.

Водночас, 23 червня видалося «плідним» на грабіжництво та розбій. 

«Ворошиловський район м. Донецька. 23 червня в 16:45 звернувся Чистяков Артем Олександрович, 1986 р.н щодо того, що знайомий Олексій, позивний «Хюндай», і двоє невідомих у військовій формі із застосуванням насильства, погрожуючи зброєю, відкрито викрали 12500 грн., 3000 руб. рф, 11 оперативних кобур, 8 військових ножів», — повідомляється у зведенні. 

Тож, згідно з опублікованими даними, на території «ДНР» щодня відбувається від 1 до 9 вбивств, і це не враховуючи зниклих безвісті і знайдених трупів, де причину смерті встановити не вдалося. Таким чином, статистика тяжких злочинів зросла на Донбасі у кілька разів.

Loading...