Олю Полякову нахабно пограбували під час шопінгу в Римі

Олю Полякову нахабно пограбували під час шопінгу в Римі

Під час шопінгу співачка стала жертвою італійських кишенькових злодіїв.

Джерело: Відомості

Останні червневі вихідні співачки Олі Полякової відбулися під девізом «Відпочинок, шопінг, Італія!».

Цього разу Полякова із всією сім'єю вирушила в саме серце Італії, щоб відсвяткувати день народження чоловіка і провести ідеальні «римські канікули», відвідавши багато визначних пам'яток столиці – Колізей, Замок Святого Ангела, Пантеон, Римський Форум. Поїздка в Італію стала справжнім подарунком для чоловіка Полякової. Однак «вічне місто» приготувало для співачки неприємний сюрприз, передає ТСН.

Оскільки Оля Полякова завжди вирізнялася відмінним смаком і відчуттям стилю, а висока мода – одна з її головних слабкостей, то не дивно, що, опинившись у Римі, артистка одразу вирушила на шалений шопінг. Не на жарт захопившись процесом, після першого ж магазину Оля виявила, що гроші зникли.

«Мене сьогодні у Римі обікрали... Вкрали всі гроші, права і картки! Якщо чесно, я була ідеальною здобиччю: жорстко шопилась з купою готівки і під впливом prosecco. Ходила скрізь з відкритим ротом, так що після першого ж магазину гаманця свого я не знайшла», — написала Супербілявка на своїй сторінці в Instagram.

Ускладнило ситуацію і те, що пограбування сталося у вихідні дні (а в Україні, до того ж, ще і в святкові) – банки не працювали, і грошей отримати було нізвідки. На допомогу Олі прийшли друзі друзів.

Мама одного з них – проста українка, яка живе і працює в Римі, – зв'язалася з артисткою, щоб позичити трохи готівки. Завдяки їй Полякова продовжить свій відпочинок до вівторка, після чого повернеться в Україну для підготовки до другої частини концертного туру. 

Loading...