Володимир Дантес і Надя Дорофєєва одружаться в липні

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва одружаться в липні

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва разом вже майже чотири роки, два з яких їм довелося приховувати від усіх, що вони пара.

Джерело: Відомості

Тоді артисти вважали, що це може погано вплинути на їх кар'єру, яка тільки набирала обертів. У вересні 2013 року співаки вперше в інтерв'ю відкрито заявили про свої почуття. Тепер Вова розповів, як втретє зробив пропозицію руки і серця коханій і коли ж, нарешті, відбудеться весілля, пише Viva.

У перший раз Володимир Дантес запропонував Наді Дорофєєвій руку і серце через місяць після знайомства. Вони з друзями поїхали за місто на шашлики, і в той час, коли Надя мила руки, Вова підійшов і надів їй на палець колечко, зроблене з дроту від шампанського. Незважаючи на зовсім не романтичний момент і обручку явно не від Картьє, наміри у хлопця при цьому були найсерйознішими. Адже ще при першій зустрічі Вова сказав Наді, що вона стане його дружиною. Через два роки, в січні 2013-го, Дантес вирішив зробити коханій пропозицію як належить: запросив в засніжений заміський комплекс, приготував романтичну вечерю, а після встав на одне коліно і простягнув обручку зі словами: «Я хочу, щоб ти стала моєю дружиною». І отримав відповідь «так». На літо було заплановане весілля, закохані навіть гроші почали відкладати, але ... в результаті легковажна пара спустила заощадження на подорожі і купівлю машини.

У березні нинішнього року Вова вирішив нагадати про серйозність своїх намірів і втретє запитав у Наді, чи вона збирається заміж? «Надя навіть і не підозрювала, що я знову збираюся попросити її руку офіційно. Я хотів, щоб це прозвучало не з доброго дива, а якось незвично, — розповідає Вова. — Так як я зараз працюю ведучим в одній туристичній програмі і часто літаю по світу, а у Наді свої концерти з групою «Время и Стекло», дуже складно знайти день, коли б ми обидва були в місті більш-менш вільними. Все відбулося 16 березня, в день народження Надіної мами».

Вова запланував зняти заручини на камеру, а тому треба було придумати легенду, чому з Надею в цей день мав їздити оператор. Дантесу не склало труднощів переконати кохану в тому, що якийсь закордонний дизайнер захотів зробити з нею програму — Надя, не підозрюючи підступу, повірила. У самого нареченого в цей день був прямий ефір на радіо, тому пара домовилася, що Вова подзвонить і вони разом з коханою в радіоефірі привітають Надіну маму з днем народження.

Ні про що не підозрюючи, Надя Дорофєєва почула в телефоні голос Дантеса: «Пам'ятаєш те моє перше освідчення, яке я зробив в радіоефірі, коли сказав, що ти мені дуже подобаєшся? Давай поставимо ще одну кому в нашій історії. На всю Україну я питаю тебе: чи станеш ти моєю дружиною?» Надя знову відповіла «так»! Трохи пізніше вони зустрілися на мосту біля парку Слави, звідки відкривається прекрасний вид на Київ, Вова став на одне коліно і простягнув букет квітів і маленьку коробочку Tiffany & Co.

Весілля Володимир Дантес і Надя Дорофєєва вже всерйоз планують зіграти цього літа, в липні. Сума, відкладена на торжество, тепер для них — недоторканний запас.

«Дати поки конкретної нема — будемо орієнтуватися по роботі. Плануванням самого весілля займається Надя, їй у цьому допомагають наші близькі друзі, у яких весільне агентство. Не вирішили поки що, де і як, але ми з Надею точно не хочемо якогось неформального весілля. Все буде традиційно і, я сподіваюся, романтично. Адже багато хто до цих пір думають, що ми з Надею довго не протримаємося, тому весілля буде якоюсь демонстрацією наших почуттів, щоб всі, нарешті, повірили: у нас все серйозно»!

Loading...