Бойовики готують серйозні провокації на Луганщині

Бойовики готують серйозні провокації на Луганщині

Найманці продовжують бити із забороненого озброєння.

Джерело: Відомості

За минулу добу бойовики на Донбасі 83 рази відкривали вогонь по українських військових. Уздовж усієї лінії розмежування сторін найманці гатили з 82-мм та заборонених 120-мм мінометів. Про це інформує на своїй сторінці у Facebook прес-центр АТО.

З окупованого Донецька та його околиць бандити били по Мар'їнці, Красногорівці, шахті Бутовка, Пісках.

На Луганщині постраждали Кряківка, Новотошківка, Золоте та Станиця Луганська, а на Артемівському напрямку міни та гранати вибухали на  позиціях сил АТО поблизу Кірового, Ленінського та Майорська.  

На півдні Донецької області ворожі міномети гатили по Новотроїцькому та Гранітному.

Поточна доба в зоні проведення АТО також розпочалась галасно. З понад 10 випадків порушення бойовиками режиму тиші — половина із застосуванням забороненого артилерійського озброєння. Зокрема, Дружба та Врубівка, що на Артемівському напрямку, потрапили під вогонь 122-мм гаубиць, а по Золотому вдарили РСЗО бойовиків. 

Окрім того, є інформація про активізацію підривної діяльності найманців на Луганщині.    За даними силовиків, бойовики готують чергові масштабні провокації, зокрема в Станиці Луганській. Не виключається підготовка та здійснення терористичних актів в місцях проведення масових заходів. 

Loading...