У Луцьку відсвяткували день молоді парадом наречених та чемпіонатом з поїдання бургерів

У Луцьку відсвяткували день молоді парадом наречених та чемпіонатом з поїдання бургерів

Всі охочі мали змогу взяти участь у святковій програмі: хто співав, хто малював, а хто і корову доїти вчився. Спеціально для хлопців провели змагання з армрестлінгу.

Автор: Любов ШЕКЕЛЬ / Джерело: Відомості

Парад наречених, караоке, малюнки на асфальті та конкурси для дітей — так починалося святкування Дня молоді у «ПортСіty». Проте найбільш очікуваними були дві головні події цього дня — «Парад наречених» та «Перша леді Волині–2015».

У п’ятому Параді наречених узяли участь близько 30 волинських красунь. Це не обов’язково мали бути заміжні жінки. Так, 19-річна учасниця Яна Жук розповіла, що хоч іще незаміжня, але бере участь уже вдруге задля того, щоб отримати нові для себе емоції.

Організатори хотіли, щоби незаміжні лучанки зрозуміли усе значення події, яка на них очікує в майбутньому. Натомість заміжні — знову відчули себе нареченими та пригадали один із найважливіших днів свого життя.

20-річна Оксана Прокопюк розповіла, чому взяла участь у цьогорічному Параді наречених: «Мені завжди подобалися масові заходи такого типу. Дуже гарно, коли у весільних сукнях дівчата проходять містом, а на них захоплено дивляться не лише перехожі на вулицях, а й виглядають із вікон будинків лучани. Для мене це можливість заново пережити і пригадати подію трирічної давнини — моє власне весілля».

Парад стартував від Палацу урочистих подій, а дівчата пройшли проспектом Соборності аж до «ПортCity».

«Родзинкою цього параду стали розкішні віночки з живих квітів, що прикрашали зачіски всіх учасниць і символізують єдність, — розповіла засновниця параду наречених Олена Кіц. — А все тому, що дійство проходить під гаслом «Молодь єднає Україну».

Головною нареченою Волині 2015 року стала Ольга Костюк. Дівчина зізналась, що перемога для неї виявилася неочікуваною, так як уже отримала відзнаку за найкращий макіяж.

Продовженням свята став «Бургер-чемпіонат». У ньому взяли участь п’ять хлопців, які попередньо внесли за це символічну плату. Завдання полягало в тому, що протягом п’яти хвилин потрібно було з’їсти якомога більше бургерів. Перемогу в гастрономічному змаганні виборов лучанин Сергій, якому вдалося «запихнути» в себе за відведений час аж 8 бутербродів.

Під вечір стартував IX Студентський конкурс краси «Перша леді Волині–2015». За це звання змагалося дев’ять волинських студенток вищих навчальних закладів і училищ. Учасницями були Юлія Бречко, Наталія Савчук, Вікторія Паршенко, Катерина Кравчук, Вікторія Задорожна, Маргарита Закоштуй, Ірина Домнюк, Вікторія Захарчук. Конкурували дівчата у представленні, виході в національних костюмах, а також у вечірньому образі. Цікавинкою для глядачів стало дефіле у купальниках, яке передбачало ще й інтелектуальний конкурс. Дівчата виявились обізнаними у темах спорту, географії, історії та приватному житті Президента України Петра Порошенка.

У перервах між конкурсами виступали співаки, проводилися благодійні аукціони, а також освідчувалися в коханні.

Отже, за результатами оцінок журі другою віце-леді Волині стала Вікторія Задорожна, першою віце-леді — Катерина Стасюк. «Першою леді Інтернету» визнали Вікторію Паршенко.

Титул першої леді Волині–2015 отримала студентка хімічного факультету СНУ ім. Лесі Українки Наталія Савчук, яка тепер представлятиме Волинь на конкурсі «Перша леді України».

«Цього року святкування Дня молоді у Луцьку було розраховане на різні вікові групи, — розповів Валерій Пельц, керівник оргкомітету святкування Дня молоді. — Вперше це святкування ми проводили не у парку, а біля ТРЦ «Порт Сіті». Свято було не лише розважальним, а і мало благодійну складову, адже протягом нього відбувалось благодійне фотографування, армреслінг, аукціон».

Loading...